Új Magyar Álmoskönyv

az álmaid valódi jelentései, melyekre legmerészebb álmaidban se gondoltál...

Friss topikok

  • Kovacs Agnes: A helyesiras nem az erősege a cikk irojanak. Gratulalok. Tarcsag ez milyen szo? (2017.09.19. 08:41)
  • dergab: 1x olyat álmodott 1 ismerősöm, hogy Jedik vették őt körbe és D. Wather nagyúr is felbukkant. Mit ... (2012.08.24. 21:09) Amorfgyertyák

Archívum

Cukiság

2012.02.01. 15:42 Cuardach

cukiság.jpgEgyike a legbaljóslatúbb álmoknak, különös tekintettel a "rózsaszín cukiságokra", ezek egészen biztosan súlyos családi tragédiákat előlegeznek meg a gyanútlan alvók számára.
A cukiságok területén a legújabb álomkutatás több kategóriát különít el: valódi cukiságok alatt többnyire alacsony intelligenciával rendelkező festésre is teljesen alkalmatlan szőrpamacsokat értünk, étkezésre reménytelen kis gombóc jószágokat, melyek szokatlan módon ellenállóak az "üngyöm-büngyöm"-özéssel, és a szorongatásokkal szemben. Ide tartalmaznak született és azzá vált rágcsálók, az evolúció során rágcsálókká degradálódott kutyaféle mellékvágányok, és azok a patkányféleségek, amiket "csivavának" és "pincsinek" nevezünk. Néhány esetben ide soroljuk valódi állatok kölykeit is, illetve azok növekedési zavaros példányait.
NEM valódi cukiságok: a fotoshokkolt kislányok és azok tartozékai. A kitalált állatok és képzeletbeli gazdáik, a különféle valótlanságshokkok üres tekintetei és madeinchina összefoglalónévre hallgató rákkeltő "plüss" izékék.
A cukisággal álmodó ébredőt rendszerint a hideg rázza ki ha vissza gondol a halál sötét leheletét felé lehelő fekete gombszemek látványra, és az aprócska karmok viszketeg csiklandozásaira. Nem ritkán ijedten les be takarója alá, nem-e találja ott a fenevadat.
A kínai álomfejtés a Cu-ki álmkat az alábbiakban foglalja össze: "Nem, nem és nem!"
Komoly álmodók vallották be, hogy rémületükben hirtelen felindulásból megették saját anyjukat, vagy ő fogyasztotta el őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujmagyaralmoskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr754043986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása