Új Magyar Álmoskönyv

az álmaid valódi jelentései, melyekre legmerészebb álmaidban se gondoltál...

Friss topikok

  • Kovacs Agnes: A helyesiras nem az erősege a cikk irojanak. Gratulalok. Tarcsag ez milyen szo? (2017.09.19. 08:41)
  • dergab: 1x olyat álmodott 1 ismerősöm, hogy Jedik vették őt körbe és D. Wather nagyúr is felbukkant. Mit ... (2012.08.24. 21:09) Amorfgyertyák

Archívum

ETR és Neptun

2012.02.02. 13:30 Cuardach

etr.jpgMindig egy soha be nem teljesedő vágyra utal - főképpen, ha az álom testnevelőkurzussal kapcsolatos. Az ETR-el vagy Neptunnal álmodókra jellemző, hogy vágyálmokat kergetnek, nagyon korán kelnek és csalódottan fekszenek vissza. Többnyire pesszimisták és a tanulmányi osztályon dolgozók tüzes kénhaláláról álmodoznak. Igen megkeseredett emberek és reménytelenül egyetemisták. Sajnos az ilyen álmodó számára nincs remény, az egyetlen lehetséges gyógymód az alkoholmérgezés vagy ha önként egy fehér cápa elé vetjük magunkat. Egyeseknek állítólag sikerült boldogan együtt élni ezzel az álommal, de az ezt állítókat egytől egyik felkoncolták a többiek. Nem volt szép látvány.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujmagyaralmoskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr814050782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása