Új Magyar Álmoskönyv

az álmaid valódi jelentései, melyekre legmerészebb álmaidban se gondoltál...

Friss topikok

  • Kovacs Agnes: A helyesiras nem az erősege a cikk irojanak. Gratulalok. Tarcsag ez milyen szo? (2017.09.19. 08:41)
  • dergab: 1x olyat álmodott 1 ismerősöm, hogy Jedik vették őt körbe és D. Wather nagyúr is felbukkant. Mit ... (2012.08.24. 21:09) Amorfgyertyák

Archívum

2012.02.02. 14:48 Cuardach

hó.jpgA rettegés tárgya, az elkerülhetetlen vég kezdete.
A hó ideges szemöldökreszketést vált ki az álmodóból, nyelési zavarokat és pupillatágulást idéz elő. A hó nem játék! A hóval álmodó gyerekek súlyos csúszási zavarokkal és dobási kényszerekkel küzdenek. Egyesek megeszik a havat. A hó a felnőttek, a katasztrófavédelem és a politikusok álmában a White Vader nevű szörnyüséges archetipusra vezethető vissza. Borzalmas kiszámíthatatlan, és ehető. Az alvó sofőrök számára a hó végtelen és valami egészen váratlan bekövetkeztét jelzi. Halott emberek kifejezetten ritkán álmodnak hóval, de néha ez is előfordulhat.
A kínai álmoskönyvben a hóra az alábbi jelentéseket találjuk: "bzzz...chüüü, brrr-brrr és he-he-he".
A hóval álmodók tarcság távol magukat saját maguktól, ne egyenek és lehetőleg tartózkodjanak a gyakori légvételtől. A szabályok betartása csendes nyugalommal és a ráncok kisimulásával fogja őket eltölteni. A havas álmok ellen kifejezetten megoldás a lángszórós Rambo, egy martini a Kék osztriga bárban, és egy Jeti molesztálása.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujmagyaralmoskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr404051004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Agnes 2017.09.19. 08:41:19

A helyesiras nem az erősege a cikk irojanak. Gratulalok. Tarcsag ez milyen szo?
süti beállítások módosítása