Új Magyar Álmoskönyv

az álmaid valódi jelentései, melyekre legmerészebb álmaidban se gondoltál...

Friss topikok

  • Kovacs Agnes: A helyesiras nem az erősege a cikk irojanak. Gratulalok. Tarcsag ez milyen szo? (2017.09.19. 08:41)
  • dergab: 1x olyat álmodott 1 ismerősöm, hogy Jedik vették őt körbe és D. Wather nagyúr is felbukkant. Mit ... (2012.08.24. 21:09) Amorfgyertyák

Archívum

Szoctám

2012.02.08. 06:00 Cuardach

despair.jpgEz az álom biztos kétségbeesést ígér. Kifejezetten a rossz alvókra jellemző: gyakori felriadások, forgolódás, és telefon utáni kapkodás jellemzi. Fokozott késztetés, hogy az éjszakát és a hajnalokat is a gép előtt töltsük. Függőséget okozz, és gyakori - legalább félévenkénti - visszatérte ideg összeroppanás előjele lehet. Nincs kiút. Hiába a nyugtató szerek, ezt az álmot nem ússzuk meg dühkitörések, zokogások és körömrágás nélkül. Néhányan még napokkal az álom elmúltával is idegesen rángatóznak.
Gondolatfoszlányokat hagy maga után, melyek teljes kiirtásának lehetősége kétséges: a fejlett világ országaiban az eme álom utóhatása alatt elkövetett gyilkosságoknál és kirakatbetöréseknél enyhítőkörülménynek minősül.
Amennyiben észleli magán az álom tüneteit forró fürdő, baráti ölelések, az adminisztráció fényévekre való elkerülése olcsó koktélok, humoros műsorok javallott. Kerülje az alábbi szavak használatát: munkáltatói igazolás, jövedelemigazolás, családi pótlék, albérleti szerződés, sőt! A testvéreit se most számolja össze!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujmagyaralmoskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr104051272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása