Új Magyar Álmoskönyv

az álmaid valódi jelentései, melyekre legmerészebb álmaidban se gondoltál...

Friss topikok

  • Kovacs Agnes: A helyesiras nem az erősege a cikk irojanak. Gratulalok. Tarcsag ez milyen szo? (2017.09.19. 08:41)
  • dergab: 1x olyat álmodott 1 ismerősöm, hogy Jedik vették őt körbe és D. Wather nagyúr is felbukkant. Mit ... (2012.08.24. 21:09) Amorfgyertyák

Archívum

Doktori disszertáció

2012.02.01. 13:53 Cuardach

A doktori disszertációkkal való álmok igen változatos jelentésrétegeket hordoznak magukban. Sokak számára a megérdemelt munka gyümölcsét jelenítik meg: az ilyen álmodók ébredés után banánturmixra, narancsra, vagy almára számíthatnak, másoknak szilvás buktában lesz részük.
Másoknak lehetetlen akadályt jelent. Egy jemeni pásztor ilyen jellegű álma sokszor átok következménye, gyomorvérzéssel jár, és legtöbb esettben meg kell ennie a saját szívét, hogy megszabaduljon nyomasztó súlyától. Néhány esettben a legelőváltás is jelenthet megoldást. Néha.
Hasonlóan nem várt akadályra figyelmeztethet sikeres vezetőket és olimpikonokat. De ez utóbbiaknak félniük nem kell, tehetségük és rátermettségük révén mosolyogva vehetik az új akadályt és folytathatják jól megszokott diplomás életük. Az élet kegyes és sok benne a szilvás bukta.
Néhány álmodozó számára a megpróbáltatások lezárultát jelenti. Ezek se féljenek: ez egy új kezdet, telve még több megpróbáltatással, savanyú uborkás borszeszégőkkel, lexikonokba borulással, és magányos könyvtári zokogásokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujmagyaralmoskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr734043874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása