Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Új Magyar Álmoskönyv

az álmaid valódi jelentései, melyekre legmerészebb álmaidban se gondoltál...

Friss topikok

  • Kovacs Agnes: A helyesiras nem az erősege a cikk irojanak. Gratulalok. Tarcsag ez milyen szo? (2017.09.19. 08:41)
  • dergab: 1x olyat álmodott 1 ismerősöm, hogy Jedik vették őt körbe és D. Wather nagyúr is felbukkant. Mit ... (2012.08.24. 21:09) Amorfgyertyák

Archívum

Zongora

2012.02.01. 15:41 Cuardach

piano-legs1.JPGA zongorával való álmok többnyire az intimitással és a szeretkezéssel hozhatóak kapcsolatban. A zongorával álmodok többségének, bele értve Liszt Ferencet, Chopin-t, Faludit vagy Abdul Karimot (?) gyakorlatilag folyton csak a szexen járt az eszük. Ugyanez igaz a denevérekkel álmodó nőkre és a bármivel álmodó férfiakra is.
Egyéb szexuális vágyra utaló jelek az álomban: lámpabura, felkapcsolt villany, lekapcsolt villany, zsíros kenyér, hullócsillag, disznó, még több disznó, szőnyeg, séta, betegség, repülés és rengeteg malac a felhőkön.
Pároknak fontos lehet tudniuk, hogy a könnyed zongorajáték az álmokban az előjáték hiányára, bármilyen darab Bartóktól partnerünk kielégítetlen titkolt perverz vágyaira utalhat. A felfokozott játék is szexuális töltettel bír, akárcsak ha a fejünkkel verik szét a billentyűket. Amennyiben a párunk veri szét velünk a zongorát az alárendeltségünk kifejezője, míg ha mi verjük szét partnerünkkel, az kielégítő és egészséges kapcsolatunk bizonyítéka.
A hosszabb hófehér billentyűk és kis fekete billentyűk felbukkanása az álomban bizony a kisebbségi komplexus kompenzálása a leggyengébb nem részéről.
Amennyiben az álomban eleve szexuális töltettel bír a zongora, például mint az aktus színhelye, úgy nem árthat felkeresnünk édesanyánk, vagy sose látott unokatestvérünket és bocsánatot kérni a múltkoriért - tanítja a keleti álmoskönyv. A kínaiak szerint a zongora az álomban ez esetben alacsony rizsfogyasztásra utalhat, ezért ajánlott ezt a hiányt pótolni!
A ránk szakadó zongora nem várt ajándékot és testsúlynövekedést jelenthet, míg valamely ismerősünkre szakadva kellemes melegséggel töltheti el szívünket.
A repülő zongora többnyire fájdalmas és korántsem gyors halált ígér, míg a véres zongora egy váratlan látogató ígéretével kecsegtet.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujmagyaralmoskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr34044038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása