Új Magyar Álmoskönyv

az álmaid valódi jelentései, melyekre legmerészebb álmaidban se gondoltál...

Friss topikok

  • Kovacs Agnes: A helyesiras nem az erősege a cikk irojanak. Gratulalok. Tarcsag ez milyen szo? (2017.09.19. 08:41)
  • dergab: 1x olyat álmodott 1 ismerősöm, hogy Jedik vették őt körbe és D. Wather nagyúr is felbukkant. Mit ... (2012.08.24. 21:09) Amorfgyertyák

Archívum

Medve

2012.02.09. 12:00 Cuardach

A medve valójában az asszony metaforája az álmokban. Könnyed kecsessége, bájos arcvonása a párunkkal szembeni odaadó lelkesedést fejezik ki.
Medvét beengedni a házba, annyi mint régi kedvesünk visszafogadni. Nézzék a medve bájos mosolyát: legkedvesebb szerelmünk juttatja eszünkbe.
Amennyiben álmunkban kártyázunk a medvével, az nem más, mint mohó vágy a mézes csuporára.
A bocsaival játszó medve szívizomsorvadásra utal, míg a lazacra vadászással álmodóknak nem árt óvatosnak lenniük a menzán!
A medvével való szeretkezés tartós, mély és nagy múltú kapcsolatra vall. Medvével nem szeretkezni egészséges lelkiállapotra. Gyakran előfordul, hogy amikor azt álmodjuk, hogy medve tépi ki a szívünket za az elkötelezettségünket fejezi ki párunk mellett. A testünkből falatozó medve párunk odaadó ragaszkodása, arcunkba üvöltése pedig gondos figyelmessége.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujmagyaralmoskonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr144054861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása